Luca Brecel perui tekstiviestillä tulonsa Helsinkiin – korvaajaksi kaksinkertainen MM-finalisti

Luca Brecel
Kuva: YouTube

Belgialainen Luca Brecel ei saavukaan Helsingin Kulttuuritalolla viikonloppuna pelattavaan turnaukseen, sillä mies peruutti osallistumisensa ilman mitään syytä.

Vuoden 2023 maailmanmestari oli jo kertaalleen tehnyt oharit suomalaisfaneille, kun mies ei ilmestynyt joulukuussa Tampereella pelattuun näytösotteluun. Tuolloin ilmoitus tuli tekstiviestillä päivää ennen tapahtumaa. 

Brecel teki toistamiseen ”brecelit”, koska nyt saman kohtalon koki TAOM Helsinki International Snooker Cup -turnauksen järjestäjät, jotka saivat niin ikään tekstiviestin, jossa osallistuminen peruutettiin ilman mitään järjellistä syytä.

Mainos:

Korvaajaksi kaksinkertainen MM-finalisti Ali Carter

Nopealla varoitusajalla korvaajaksi saatiin todella kovan luokan nimi, sillä Ali Carter saapuu pelaamaan Helsingin Kulttuuritalolle. Carter on tällä hetkellä maailmanlistalla 10. sijalla, joten kyseessä on aivan maailman eliittiin kuuluva pelaaja. 

Carter on voittanut urallaan viisi ranking-turnausta ja ollut kahdesti MM-finaalissa. Molemmilla kerroilla Ronnie O’Sullivan oli kuitenkin parempi vieden maailmanmestaruuden.

Carter on ollut kahdesti myös legendaarisen Mastersin finaalissa, joista viimeisin oli tämän vuoden tammikuussa. Tuolloin O’Sullivan vei voiton numeroin 10-7. Kuten saavutukset osoittavat, niin Carter on jo vuosia kuulunut maailman parhaimpien pelaajien joukkoon.

Ali Carter kohtaa TAOM Helsinki International Snooker Cup -turnauksen avauskierroksella Jimmy Whiten lauantaina klo 18:00. 


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliHistorian ensimmäinen Helsinki International Darts Cup tuo maailmantähdet Helsinkiin
Seuraava artikkeliKyren Wilson teki ällistyttävän yllätyksen – pyysi suomalaisnaisen pussittamaan viimeisen mustan