Sunnuntaille luvassa huima finaali – hallitseva maailmanmestari Luca Brecel kaatoi välierässä Neil Robertsonin

Luca Brecel Luca Brecelin Mastersin
Kuva: Monique Limbos

Luca Brecel nappasi Shanghai Mastersin finaalipaikan, kun mies kaatoi lauantaina pelatussa välierässä australialaisen Neil Robertsonin numeroin 10-7.

Ronnie O’Sullivan oli jo perjantaina varmistanut finaalipaikan, joten lauantaina haettiin legendalle seuraa. Toisessa välierässä kohtasivat Luca Brecel sekä Neil Robertson, joten odotuksissa oli jännittävä taisto.

Belgialaispelaaja sai lentävän startin otteluun, kun mies nappasi heti kärkeen 3-0-johdon. Tämä ero pysyi avaussession loppuun asti, sillä tauolle lähdettiin Brecelin 6-3-johdossa.

Mainos:

Robertson teki iltapäivällä vielä voitosta kovan taistelun, kun aussi taisteli itsensä yhden freimin päähän. Brecel ei kuitenkaan sulanut, vaan vastasi 123 pisteen breikillä. Vielä kerran Robertson onnistui kaventamaan, mutta kaksi viimeistä erää menivät Brecelille, joten voitto kirjattiin numeroihin 10-7.

Tämä tarkoittaa sitä, että O’Sullivan ja Brecel kohtaavat kutkuttavassa finaalissa sunnuntaina. Taisto käynnistyy aamulla klo 09:00.

Brecel nähdään myös joulukuussa Suomessa, kun mies kohtaa näytösottelussa juuri välierässä kaadetun Robertsonin, joten luvassa on ikimuistoinen snookerpäivä Tampereella 7. joulukuuta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliYle: Tampereella nähdään mieletön snookerottelu – Luca Brecel ja Neil Robertson iskevät yhteen
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan – Luca Brecel – näin katsot Shanghai Mastersin finaalin TV:stä