Luca Brecelin lento lähti pahasti myöhässä – venähtänyt ottelu pelasti belgialaisen turnauksen

Luca Brecel Luca Brecelin Mastersin
Kuva: Monique Limbos

Luca Brecelin Scottish Open käynnistyi dramaattisissa merkeissä, sillä miehen lento lähti pahasti aikataulua myöhässä ja turnauksen avausottelu näytti menevän sivu suun.

Brecel sai jännittää toden teolla, että ehtiikö mies ajoissa Scottish Openin avauskierroksen otteluun Iulian Boikoa vastaan.

– On ihme, että ehdin tänne. Kun Mark Williams oli 3-0-johdossa, niin olin vielä lentokoneessa. Tarkkailin tilannetta ja tiesin, että Samin pitää voittaa ainakin yksi freimi, jotta saisin mahdollisuuden ehtiä. Näin hän teki. Olen kiitollinen Samille ja iloinen, että saan olla täällä. Haluan pelata hyvin ja nauttia peleistä, Brecel kommentoi WST:n haastattelussa.

Mainos:

– Sanoin taksikuskilleni, että minulla on kiire ja hän pärjäsikin hyvin. Hän ei piitannut punaisista valoista ja muusta sellaisesta, joten matka meni kätevästi, Brecel kertasi matkaansa areenalle.

Ennen Brecelin ja Boikoa peliä pöydällä pelattiin Mark Williamsin ja Sam Craigien ottelu, joka venähti yllättävänkin pitkäksi, sillä Craigie käänsi 0-3-tappioaseman 4-3-voitoksi.

Belgialaisen kiire ei näkynyt lopulta lainkaan otteissa, vaan Boiko kaatui helposti 4-0. Seuraavalla kierroksella hallitseva maailmanmestari saa vastaansa James Cahillin.

Brecel oli viime viikolla Suomessakin otsikoissa negatiivisella tavalla, sillä mies peruutti osallistumisensa päivää ennen Tampere-talon tapahtumaa. Tekstiviestillä tullut ilmoitus jätti tapahtumaa järjestäneen Robin Hullin ikävään paikkaan, mutta huikea uurastus palkittiin, kun korvaajaksi saatiin Mark Selby. Tapahtuma keräsikin lopulta todella jäätävästi kehuja ja varsinkin Neil Robertson oli haltioissaan Tampere-talon tapahtumasta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan vetäytyi Scottish Openista – takana tutut syyt
Seuraava artikkeliScottish Open tarjoilee jättimäisiä yllätyksiä – kovin kärki ulkona turnauksesta