Maanantain vetovihjeet: Robertson päivän suurin suosikki

Neil Robertson O'Sullivan | FinnSnooker.com
Neil Robertson | FinnSnooker.com

Robertson

Pitkään odotettu Masters -turnaus pyörähti käyntiin ryminällä ja samalla me aloitimme vuoden pelivihjeet tuloksella 2/3. Osumat saatiin Shaun Murphy vs. Mark Selby -ottelusta, josta Murphyn voitto (2,05) sekä yli 9,5 freimiä (1,90) osuivat. Stuart Binghamin ja Marco Fun väliseen iltaotteluun pelasimme myös yli 9,5 freimiä, mutta se jäi harmittavasti yhden erän päähän. Lopputulos merkittiin hongkongilaiselle Fulle numeroin 6-3

Toiseen kisapäivään on tarjolla ennakkoon selvemmät ottelut ja kumpaankin peliin löytyy suosikki. Päivän ensimmäisessä pelissä toisistaan mittaa ottavat hyvin viime aikoina esiintynyt Judd Trump sekä kokenut Stephen Maguire. Päiväpelistä voi odottaa tasaisempaa kuin iltaottelusta, jossa kohtaavat Neil Robertson sekä ehkä turnauksen heikoin pelaaja Robert Milkins.

Päivän vihjeemme ovat jälleen kristallin kirkkaat, sillä Trump ja Robertson lähtevät selvinä suosikkeina otteluihin. Robertson saattaa paiskata Milkinsin maan rakoon jopa rumin numeroin, joten iltapeliin voi huoletta lyödä tasoitusvetoa -2.5 freimiä australialaiselle.

Trump-Maguire-peliin taas pelaamme Turmpin suoraa voittoa, jonka kerroin on jo kohonnut juuri pelattavuuden rajalle. Kuitenkaan Maguire ei ole helpoin mahdollinen voitettava ja luotammekin konkarin kokemukseen, jonka avulla pelistä tulee tiukka. Yli 9,5 freimiä toteutuu useammin kuin kerran kahdesta.

12.01.2015 Klo 15:00

Judd Trump – Stephen Maguire

Pelivalinta: Trump @1,40 & Yli 9,5 freimiä @2,10 / NordicBet

12.01.2015 Klo 21:00

Neil Robertson – Robert Milkins

Pelivalinta: Robertson -2,5 freimiä @1,72 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko Masters -kilpailun ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki helposti painamalla TÄSTÄ.

Linkin takaa on tarjolla uusille asiakkaille huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja huikeasta tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliVideo: Marco Fulle Mastersin historian kolmas maksimibreikki!
Seuraava artikkeliMarco Fu maksimin siivittämänä voittoon Stuart Binghamista