Arpa oli armoton – elatusmaksuista riidelleet Mark Allen ja Reanne Evans kohtaavat

Mark Allenilla snooker live stream Mark Allen Masters
Kuva: Monique Limbos

British Openissa nähdään maanantai-iltana ottelu, josta on käyty poikkeuksellisen paljon keskustelua jo etukäteen.

Arpa heitti British Openissa vastakkain Mark Allenin ja Reanne Evansin. Kaksikko on toisilleen normaalia tutumpi, sillä he seurustelivat keskenään vuosina 2005-2008. Tästä liitosta on myös 14-vuotias tytär, joka on ollut keskiössä viime vuosina ikävässä mielessä. Nimittäin Allen ja Evans ovat riidelleet tyttärensä elatusmaksuista eikä välit todellakaan ole hyvät.

Esimerkki tästä nähtiin kevään MM-kisoissa, kun Allen pyysi tv-kommentaattorin töitä tehnyttä Evansia poistumaan harjoitustiloista, jotta saisi harjoitella ilman häiriötekijöitä.

Mainos:

Kaksikon ottelussa on maanantaina varmasti ekstralatausta, sillä kumpikaan ei taatusti haluaisi olla saman pöydän ääressä toisensa kanssa. Huhut kertoivat jo välillä, että toinen vetäytyisi arvan vuoksi koko turnauksesta, mutta Shaun Murphyn mukaan näin ei tule tapahtumaan.

– Katson tietysti sen ottelun – sormieni välistä. Arvostan ammattilaiskiertuetta, että he eivät ole vain peittäneet kameroita tai arponeet kaaviota uudestaan. Tämä on ottelu, jota järjestäjät tai pelaajat eivät todellakaan toivoneet. Tämä on molemmille todellinen painajainen, totesi Allenin hyvä ystävä Shaun Murphy Telegraph-lehdelle. 

Se on varmaa, että ottelua tulee katsomaan useampi snooker-fani juuri näiden lähtökohtien vuoksi. Itse ottelu tasollisesti tuskin kiinnostaisi, mutta tämä ulkopuolinen konfliktitilanne takaa sen, että moni avaa television maanantaina.

Ottelu käynnistyy aikataulun mukaan maanantaina klo 22:30.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStephen Hendry kohtaa British Openissa Chris Wakelinin
Seuraava artikkeliMark Allen ja Reanne Evans kohtaavat British Openissa