Mark Allen voitti Players Championshipin!

Mark Allen

Mark Allen nousi Players Championshipin valtiaaksi, kun mies kaatoi sunnuntaina pelatussa finaalissa Zhang Andan numeroin 10-8.

Kiinalainen Zhang Anda sai finaaliin täydellisen startin, sillä mies vei kolme ensimmäistä erää nimiinsä. Allen kuitenkin sai koneet tästä käyntiin, joten tauolle lähdettiin lopulta tasatilanteessa 4-4. Myös illan toinen sessio käynnistyi yhtä tasaisissa merkeissä, kunnes 6-6-tilanteessa Allen onnistui ketjuttamaan kaksi erää karaten 8-6-johtoon.

Kun taas Zhang Anda ei onnistunut voittamaan perättäisiä freimejä, niin se tarkoitti sitä, että Allen kruunattiin mestariksi lukemin 10-8. Finaali ei breikkien suhteen ollut mitään ilotulitusta, koska ottelussa nähtiin vain yksi yli sadan pisteen breikki.

Mainos:

Allenia se tuskin kiinnostaa, kun tilille napsahti kauden toinen ranking-turnauksen voitto. Urallaan Mark Allen on nyt voittanut 11 ranking-turnausta.

Seuraava isompi turnaus on luvassa maaliskuun alussa, kun ohjelmassa on kohuttu Saudi-Arabian kutsuturnaus, missä pöydälle tuodaan sääntöjen ulkopuolelta 20 pisteen arvoinen kultainen pallo.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan menetti kärsivällisyytensä – pamautti valkoisen täysillä punaisten keskelle
Seuraava artikkeliSeuraavaksi pelataan kohuttu Saudi-Arabian kutsuturnaus – näin kultainen pallo ilmestyy pöydälle