Mark Allen ja Reanne Evans kohtaavat British Openissa

Shaun Murphy & Mark Allen
Kuva: Monique Limbos

Maanantai-iltana nähdään ottelu, jossa kohtaavat Mark Allen ja Reanne Evans. Tässä ilmainen live stream kamppailuun!

Mark Allen – Reanne Evans – live stream

Kaksikon välinen kohtaaminen tulee kiinnostamaan täysin muista kuin pelillisistä syistä faneja. Tasoero pelaajien välillä on valtava, sillä vaikka Evans on naisten paras pelaaja, niin miesten joukossa menestyminen on käytännössä mahdotonta.

Allen on aivan maailman kärkipään pelaajia, joten Evansille yhdenkin erän voittaminen olisi kova suoritus. Kuitenkin pelin ulkopuoliset asiat tekevät tästä ottelusta mielenkiintoisen ja saattavat antaa Evansille yllätyssauman.

Mainos:

Allen ja Evans ovat vuosia sitten seurustelleet ja tuosta liitosta kaksikolla on 14-vuotias tytär. Nyt viime vuosina välit ovat olleet hyytävät ja käynnissä on iso riita elatusmaksuista. Käytännössä he eivät tule lainkaan toimeen tällä hetkellä toistensa kanssa, joten mikään nautinto ei tule maanantai-ilta olemaan. Kummalla henkinen kantti kestää, vaikka pöydän toisella puolella on ihminen, joka aiheuttaa ärsytystä.

Arpa ei antanut armoa, vaan peli on nyt pelattava, sillä kumpikaan tuskin turnauksesta tämän vuoksi haluaa vetäytyä. Aikataulun mukaan taisto käydään maanantaina klo 22:30.

Kaikki turnauksen TV-ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Turnaukset:
Edellinen artikkeliArpa oli armoton – elatusmaksuista riidelleet Mark Allen ja Reanne Evans kohtaavat
Seuraava artikkeliJohn Higgins teki maksimibreikin British Openissa – katso video!