Ronnie O’Sullivan metsästää finaalipaikkaa – ottelu näkyy suorana lähetyksenä

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Mark Allen ja Ronnie O’Sullivan taistelevat lauantaina Players Championshipin finaalipaikasta. Otteluun on tarjolla ilmainen snooker live stream.

Mark Allen-Ronnie O’Sullivan

Players Championship huipentuu viikonloppuna, kun taistelu mestaruudesta ratkeaa. Toinen finalisti on jo selvillä, sillä Neil Robertson kaatoi välierässä Judd Trumpin numeroin 6-4. Sen sijaan Robertsonin vastustaja selvitetään vasta lauantai-iltana, kun Allen kohtaa O’Sullivanin.

Kaksikon kohtaamisesta on odotettavissa äärimmäisen mielenkiintoinen taisto, sillä molemmat ovat olleet koko kauden hyvässä iskussa. Edellisen keskinäinen kohtaaminen on viime vuoden joulukuusta, jolloin The Rocket kaatoi Allenin UK Championshipissä lukemin 10-6.

Mainos:

Elävä legenda on myös lauantaina selvä suosikki voittajaksi, mutta Allenilla on tietysti omat mahdollisuutensa yllätykseen, sillä O’Sullivanin peli on takerrellut tällä viikolla. Mies on kuitenkin yleensä vahvimmillaan, kun panokset kasvavat. Näin ollen The Rocketilta on lupa odottaa maailmanluokan esitystä lauantaina.

Ottelu käynnistyy klo 21:00 ja se näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta!

Players Championship -turnauksen kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan hakee välieräpaikkaa – katso ottelu suorana lähetyksenä
Seuraava artikkeliFinaali: Ronnie O’Sullivan – Neil Robertson – ottelu näkyy suorana lähetyksenä