Mark Allen ja Shaun Murphy hakevat finaalipaikkaa International Championshipissä

Mark Allenilla snooker live stream Mark Allen Masters
Kuva: Monique Limbos

Mark Allen ja Shaun Murphy taistelevat finaalipaikasta International Championshipissä. Tässä ilmainen snooker live stream välierään!

Mark Allen-Shaun Murphy – snooker live stream

International Championship huipentuu lauantain ja sunnuntain aikana, kun ohjelmassa on toinen välierä ja finaali. Perjantaina pelatussa ensimmäisessä välierässä Judd Trump nappasi selvän voiton Mark Selbystä numeroin 9-4. Näin ollen tänään toisessa välierässä etsitään finaalivastustajaa Trumpille.

Mark Allenin otteet ovat olleet Kiinassa huomattavasti vakuuttavimpia, sillä mies ei ole joutunut tiukalle yhdessäkään ottelussa. Sen sijaan Murphy on joutunut taistelemaan ihan tosissaan jatkopaikoista, koska voitto on irronnut aina vain yhden tai kahden erävoiton turvin.

Mainos:

Tämä kaksikko on jo pitkään ollut maailman huipulla, joten he tietävät varmasti toistensa vahvuudet. Näin ollen luvassa on varmasti tasainen ja laadukas kamppailu. Välierä käynnistyi lauantaina klo 09:00 ja se pelataan paras 17 -systeemillä, joten snookeria on tarjolla useamman tunnin ajan.

International Championshipin ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Suorat lähetykset saat käyntiin, kun kirjaudut sisään pelitilillesi ja pidät huolen, että pelitililläsi on saldoa vähintään 1 € verran. Mikäli et ole vielä Unibetin asiakas, niin saat pelitilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby ja Judd Trump taistelevat finaalipaikasta Kiinassa
Seuraava artikkeliJudd Trump kaatoi Mark Selbyn ja eteni International Championshipin finaaliin