Mark Allen kaatoi Mark Selbyn selvin numeroin – ottelun toisessa freimissä nähtiin todellinen erikoisuus

snooker live stream Mark Allen Masters
Kuva: Monique Limbos

Mark Allen eteni vakuuttavalla tavalla Champion of Champions -turnauksessa välieriin, kun mies kaatoi Mark Selbyn selvin numeroin 6-2.

Allen aloitti ottelun erävoitolla ja myös toinen freimi oli menossa kovaa vauhtia Allenin nimiin. Kuin oudolta se kuulostaakin, niin 70 pisteen breikki ei kuitenkaan riittänyt voittoon, vaan Selby onnistui kuin ihmeen kaupalla kääntämään erän itselleen.

Selby innostui taisteluvoitosta niin, että vei nimiinsä myös kolmannen erän siirtyen 2-1-johtoon. Tämän jälkeen pöydällä nähtiin kuitenkin vain yksi pelaaja, sillä Allen kiristi tahtia, kun taas Selby ei saanut parastaan irti koneesta.

Allen veikin nimiinsä viisi seuraavaa erää, mikä tarkoitti samalla sitä, että mies eteni välieriin 6-2-voitolla. Allenin välierävastustaja selviää keskiviikkona, kun Judd Trump, Stephen Maguire, Kyren Wilson ja Thepchaiya Un-Nooh taistelevat tuosta yhdestä paikasta.

Champion of Champions -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi. Ohjeet suorien lähetysten avaamiseen löydät TÄSTÄ!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset: