Mark Allen välieriin keskinkertaisella esityksellä

Mark Allen

Mastersin toinen puolivälieräpäivä käynnistettiin Mark Allenin ja Joe Perryn välisellä kamppailulla. Ottelu oli heikkotasoinen, sillä molemmat pelaajat tekivät merkittävän määrän helppoja virheitä eikä suuria breikkejä nähty. Pohjois-Irlantilainen Allen kuitenkin sieti kaksikosta paineet paremmin ja eteni jatkoon lukemin 6-4.

Ottelun ensimmäinen freimi antoi osviittaa tulevasta, sillä sitä tahkottiin todella pitkään ja hartaasti. Erän aikana nähtiin karmea määrä helppoja virheitä ja lopussa nähtiin myös varsin huvittava tilanne, kun jatkuvien pussitusmissauksien keskellä Allen tarjosi jo keppiään tuomarinkin käsiin. Tämän episodin jälkeen pohjois-irlantilainen kuitenkin voitti freimin pussittamalla viimeisen pinkin ja mustan.

Ensimmäinen sessio jatkui tahmeana, eikä kummankaan pelaajan peli kulkenut ollenkaan. Allen pystyi kuitenkin taistelemaan vaikeat erät edukseen, joten tauolle siirryttiin The Pistolin johdossa 3-1. Tauon jälkeen Perry tuli sisuuntuneena ja voittikin seuraavat kaksi erää. Viidenteen freimiin Perry teki myös ottelun isoimman breikkinsä, 67 pistettä.

Mainos:

Tässä vaiheessa alkoi näyttämään siltä, että peli lähtee vähintään Perryllä kulkemaan, mutta seitsemäs freimi jälleen palautti kaiken ennalleen. Freimi oli karmeaa katsettavaa, eikä pussituspeli rullannut edelleenkään. Kovan taistelun jälkeen Allen nappasi jälleen takkuisen freimin nimiinsä viimeisen sinisen, pinkin ja mustan ansiosta.

Perry tuli tämän jälkeen vielä kertaalleen tasoihin, mutta eväät ei enempään tänään riittänyt ja Allen vei lopulta voiton ottelusta numeroin 6-4. Ottelun heikosta tasosta kertoo se, että isoimmaksi breikiksi jäi Perryn tekemä 67 pisteen mittainen lyöntisarja.

Allenin välierävastustaja selviää klo 21.00 alkavan Stephen MaguireShaun Murphy-ottelusta, josta toivon mukaan on odotettavissa parempitasoinen ottelu. Ottelu on tuttuut tyyliin katsottavissa Eurosport Playerista.


Edellinen artikkeliNeil Robertson ylivoimainen Ali Carteria vastaan
Seuraava artikkeliMurphy loistosuorituksella välieriin