Mark Allen voitti huiman finaalitrillerin – Judd Trumpin jäätävä nousu jäi pienestä kiinni

Mark Allenilla snooker live stream Mark Allen Masters
Kuva: Monique Limbos

Mark Allen nappasi sunnuntaina World Grand Prixin voiton, kun mies kaatoi finaalissa Judd Trumpin numeroin 10-9.

Allen voitti jo kauden kolmannen ranking-turnauksen, kun mies onnistui lopulta kaatamaan Trumpin todellisessa trillerissä. Ensimmäisen session jälkeen Allen näytti marssivan helppoon voittoon, sillä mies karkasi 6-2-johtoon. Kun iltakin käynnistyi Allenin merkeissä, niin lukemat olivat jo 7-2.

Kukaan tuskin osasi odottaa, että Trump enää tästä nousee mukaan voittotaisteluun, mutta Masters-voittaja osoitti luonnetta. Trump onnistui ensin voittamaan kaksi erää putkeen, kunnes Allen nappasi 8-4-johdon. Trump löi vielä lisää kaasua, sillä mies nappasi neljä erä voittoa putkeen ja nousi jo rinnalle.

Mainos:

Allen vei puolestaan seuraavan, kunnes Trump tasoitti ja venytti ratkaisun katkaisufreimiin. Upea nousu jäi Trumpilta kuitenkin vajaaksi, kun Allen onnistui taistelemaan ratkaisevan erän nimiinsä vieden mestaruuden.

Finaalissa nähtiin myös kaksi turnauksen suurinta breikkiä, kun ensiksi Trump nakutteli 140 pistettä. Allen löi vielä vähän paremmaksi ja iski 141 pisteen breikin.

Snookerkausi jatkuu seuraavaksi Shoot Out -turnauksen parissa, joka pelataan loppuviikosta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliDing Junhuin tappio varmistui karulla tavalla – ei osunut viimeiseen mustaan pöydällä
Seuraava artikkeliMannaa suomalaisille snooker-faneille: Robin Hull, Risto Väyrynen ja muut kärkipelaajat kohtaavat maaliskuussa