Mark Selby ja Barry Hawkins kohtaavat puolivälierissä – kumpi etenee neljän joukkoon?

Mark Selby
Kuva: Monique Limbos

China Championshipin puolivälierissä nähdään todellinen huippukamppailu, kun Mark Selby ja Barry Hawkins taistelevat paikasta neljän joukkoon.

Mark Selby-Barry Hawkins – ilmainen live stream:

Tässä ottelussa iskee yhteen kaksi maailman TOP10-pelaajaa. Molemmat ovat saaneet kauteen ihan kiitettävän startin, sillä Selby oli muun muassa välierissä International Championshipissä, kun taas Hawkins juhli voittoa Paul Hunter Classicissa.

Selby on myös painellut vakuuttavasti voittoihin China Championshipissä, joten vireen luulisi olevan kunnossa. Sen sijaan Hawkins joutui viime ottelussa tiukille, sillä Zhao Xintong onnistui venyttämään kamppailun aina katkaisufreimiin asti. Tuossa kokenut Hawkins oli kuitenkin vahvempi, joten loppunumerot kirjattiin miehen hyväksi numeroin 5-4.

Mainos:

Kaksikon edelliset keskinäiset kohtaamiset ovat tammikuun Champions Leaguesta, jossa mittelöitä kertyi peräti viisi. Näistä kolme meni Hawkinsille ja kaksi Selbylle, joten lähtökohdat ovat todellakin tasaiset.

Kaikki China Championshipin ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Suorat lähetykset saat käyntiin, kun kirjaudut sisään pelitilillesi ja pidät huolen, että pelitililläsi on saldoa vähintään 1 € verran. Mikäli et ole vielä Unibetin asiakas, niin saat pelitilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliJoe Perry nappasi komean voiton – Judd Trump joutui pettymään
Seuraava artikkeliIranilaispelaaja jahtaa ammattilaisuransa ensimmäistä turnausvoittoa – eteni jo välieriin Kiinassa