Mark Selby-Judd Trump näkyy ilmaiseksi – tässä snooker live stream!

China Championship Riga Masters Mark Selby Ronnie O'Sullivan-Mark Selby
Kuva: Monique Limbos

The Mastersissa pelataan tänään loput puolivälierät, joiden ehdoton helmi on Mark Selby vs. Judd Trump. Tässä snooker live stream otteluun!

Snooker live stream: Mark Selby-Judd Trump

Perjantai saa todella herkullisen startin, sillä The Mastersissa päästään nauttimaan aivan maailman parhaimpiin pelaajiin kuuluvan kaksikon otteista.

Selbylle tauko oli selvästi tehnyt hyvää, sillä maailmanlistan ykkönen pelasi suorastaan huikeaa snookeria avausottelussa Stephen Maguirea vastaan. Myös Judd Trump oli omassa ottelussaan todella hyvä, sillä Kyren Wilson kaatui selvin numeroin 6-2.

Selbyn ja Trumpin välisestä ottelusta sopii odottaa äärimmäisen tasaista kohtaamista, jossa pääosan varastanee molempien pelaajien huima taito.

Kaksikon edellinen keskinäinen kohtaaminen on tammikuun alusta Champions Leaguesta, mutta tuosta ei voi suurempia johtopäätöksiä vetää. Sen sijaan edellinen kunnon kohtaaminen on vuodelta 2016, kun Trump voitti Selbyn European Mastersissa lukemin 6-2. Selby on tänään hienoinen ennakkosuosikki, mutta Trump saa varmasti omat mahdollisuutensa voittoon.

The Mastersin kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Perjantain puolivälierät:

Klo 15:00 Mark Selby-Judd Trump

Klo 21:00 Barry Hawkins-Neil Robertson

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSelby majesteettisella esityksellä puolivälieriin – Trump nokitti Wilsonin selkeästi
Seuraava artikkeliO’Sullivan jatkoi voittokulkuaan Dayn kustannuksella – Ding voitti trillerin