Mark Selby jyräsi Ronnie O’Sullivanin ylitse Scottish Openin finaalissa

snookerin Mark Selbyn Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Scottish Openin finaalista ei muodostunut kovinkaan suuri jännitysnäytelmä, sillä Mark Selby oli sen verran omaa luokkaansa.

Ennakkoon asetelmat olivat todella jännittävät, sillä vastakkain oli kaksi aivan maailman kiistatonta huippupelaajaa. Selby tiedettiin inhottavaksi vastustajaksi O’Sullivanille ja se päästiinkin todistamaan heti päivän ensimmäisessä sessiossa.

The Rocket ei saanut millään peliään käyntiin ja ero alkoi kasvamaan melkoisen suureksi. Tauolle lähdettiinkin lopulta Selbyn selvässä 6-2-johdossa.

Mainos:

lllalla pelattavan toisen session ensimmäiset freimit olivat O’Sullivanille elintärkeät, sillä eroa olisi pitänyt pystyä kuromaan heti kättelyssä kiinni.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Selby ei luovuttanut otettaan ottelusta, vaan paineli lopulta varmaan 9-3-voittoon. Ranking-voitto oli Selbylle uran 19:s. Astetta kovempi suoritus oli vielä se, että Selby on nyt voittanut peräti 11 ranking-finaalia putkeen. Tämä sivuaa Stephen Hendryn ennätystä peräkkäisten finaalivoittojen määrässä.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliScottish Open huipentuu finaaliin – kumpi vie, Ronnie O’Sullivan vai Mark Selby?
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan kohtaa Ali Carterin World Grand Prixin avauskierroksella