Mark Selby avautui synkästä tilanteestaan – ”Haluan pyytää anteeksi perheeltäni”

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin maailmanmestari Mark Selby ui parhaillaan syvissä vesissä, mutta nyt mies otti ensimmäisen askeleen kohti paranemista.

Mastersissa varhaisessa vaiheessa tippunut Selby teki rohkean julkaisun viikonloppuna Twitteriin, kun mies kertoi kärsivänsä mielenterveysongelmista.

– Haluan pyytää anteeksi ystäviltäni ja perheeltäni, että olen aiheuttanut heille pettymyksen. En ole henkisesti hyvässä jamassa tällä hetkellä. Koin repsahduksen, ja asian piilottelu ja rohkean esittäminen ei ole oikea tapa toimia. Lupaan hankkia apua ja tulla paremmaksi ihmiseksi, Selby kirjoitti Twitter-julkaisussaan.

Mainos:

Selby sai faneiltaan runsaasti kannustusviestejä. Mies kirjoittikin sunnuntaina vielä toisen päivityksen, jossa kertoi napanneensa uran suurimman voiton.

– Voin rehellisesti myöntää, että kaikkien ammattilaisena voittamieni ottelun sijasta suurin voittoni oli, että uskalsin vihdoin myöntää tarvitsevani apua, Selby totesi.

Selby on jo aikaisemmin myöntänyt kärsineensä masennuksesta, jota hoidetaan lääkityksellä. Mies sanoi, että korona-aikana mielenterveydestä huolehtiminen on entistä vaikeampaa.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliNeil Robertson oli omaa luokkaansa finaalissa – vei Mastersin mestaruuden
Seuraava artikkeliMark Williams esitteli uskomattoman lyönnin Mastersissa – katso video!