Mark Selby ja Neil Robertson kohtaavat MM-kisojen huippukamppailussa

Scottish Open välierät Neil Robertson Ronnie Mark Selby China Open | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Mark Selby ja Neil Robertson tarjoavat yhden puolivälierien mielenkiintoisimmista väännöistä. Kumpi etenee neljän parhaan joukkoon?

Mark Selby – Neil Robertson – ilmainen snooker live stream

Maailmanlistalla 2. sijalla oleva Robertson saa vastaansa 7. sijalla olevan Selbyn, joten käsillä on kahden todellisen supertähden välinen vääntö. Voisi jopa todeta, että miesten harmiksi kohtaaminen nähdään jo puolivälierissä, koska alempi kaavio on niin jäätävän kova.

Miesten keskinäisissä kohtaamisissa etevämpi on ollut Selby, joka on voittanut 18 kertaa, kun taas Robertsonille on merkitty 14 voittoa. Australialainen on vienyt nimiinsä kuitenkin peräti viimeiset kuusi kohtaamista, joten niskalenkin voi todeta olevan Robertsonin puolella.

Nyt pelataan kuitenkin MM-kisoissa, joten voittoon vaaditaan 13 freimiä, mikä tuo oman lisämausteensa otteluun, koska vireen on pysyttävä yllä myös yötauon jälkeen.

Ottelu käynnistyy ensimmäisellä sessiolla maanantaina klo 12:00. Toinen sessio pelataan puolestaan illalla klo 21:00 alkaen. Ratkaisut jäävät todennäköisesti tiistaille, kun viimeinen sessio pyörähtää vauhtiin klo 12:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump ja Kyren Wilson tähdittävät maanantain ensimmäistä ottelua
Seuraava artikkeliMaanantain spektaakkeli käyntiin klo 16:30 – O’Sullivan kommentoi tylyllä tavalla Mark Williamsia