Jättiyllätys tuloillaan – Mark Selby aloitti MM-kisat katastrofaalisella tavalla

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Mark Selby aloitti snookerin MM-kisat sunnuntaina, kun mies pelasi avauskierroksen ensimmäisen session Joe O’Connoria vastaan.

Mark Selby oli ennakolta ehdottomasti TOP5-suosikkeja maailmanmestariksi, joten odotuksissa oli, ettei ainakaan avauskierros tuota ongelmia kokeneelle pelurille. Maailmanlistalla sijalla 30 oleva Joe O’Connor löi kuitenkin totaalisesti jauhot suuhun, sillä mies oli murskaavassa vireessä pahasti takerrellutta Selbyä vastaan.

O’Connor aloitti tykityksen 2-2-tilanteessa, kun hän onnistui iskemään 122 pisteen breikin. Tämän jälkeen Selby oli matkustajana, kun taas O’Connor kasvatti johtoaan entisestään. Lopulta tauolle lähdettiin O’Connorin hurjassa 7-2-johdossa, joten yllätys on todella lähellä, kun peli jatkuu maanantaina klo 16:30 alkaen.

Mainos:

Selbyn haasteesta kertoo se fakta, että mies saa hävitä enää kaksi erää ottelussa, kun taas omalle tilille pitäisi tulla kahdeksan erävoittoa. Yhteenkään virheeseen ei ole enää varaa tai muuten ehdottomasti MM-kisojen toistaiseksi suurin yllätys on valmis.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJättipaukku! Hallitseva maailmanmestari Luca Brecel suli karmeasti ulos MM-kisoista
Seuraava artikkeliMTV: Ronnie O’Sullivanin vastustaja Tampereen näytösotteluun on selvillä!