Mark Selby oli raivona omasta esityksestään – ”Jos jatkan tuollaista, tämä on osaltani tässä”

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Mark Selby oli todella pettynyt mies, kun Tour Championship -turnaus päättyi avauskierroksella tulleeseen tappioon Gary Wilsonille.

Selbyn matka päättyi avauskierroksella, kun Gary Wilson vei jatkopaikan 10-8-voitolla. Selbylle tappio oli kova pala, sillä menestynyt tähtipelaaja ruoti todella kovin sanoin omaa tekemistään medialle. Mies meni jopa niin pitkälle, että vihjasi lopettavansa, mikäli esitykset eivät ala paranemaan.

– Taistelin, mutta pelini oli hirveää. Jos jatkan tuollaista pelaamista, tämä on osaltani tässä, Selby totesi BBC:n mukaan

Mainos:

Selbyn kausi on ollut vaikea, sillä mies ei ole pystynyt parhaimpaansa ja menestys ei ole ollut kovinkaan lähellä. Edellisen kerran Selby pelasi ranking-turnauksen finaalissa viime vuoden lokakuussa British Openissa.

– Olen aina sanonut, että jos huomaan, etten nauti enää pelaamisesta, enkä välitä siitä, millä sijalla olen rankingissa, en jatka enää, Selby jatkoi.

– Teen edelleen töitä, mutta jos teen sen tällaisten peliesitysten takia, se on täysin turhaa, tähtipelaaja ruoski itseään haastattelussa.

Nyt Selby saa valmistautua rauhassa kauden huipentaviin MM-kisoihin, jotka pyörähtävät vauhtiin 20. huhtikuuta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJohn Higgins vihjaili lopettamisella – onko luvassa uran viimeiset MM-kisat?
Seuraava artikkeliMark Williams esitteli häikäisevän tyhjennyksen katkaisufreimissä – aikaa meni alle 6 minuuttia