Mark Selby ja Ronnie O’Sullivan todellisessa jännitysnäytelmässä – ratkaisut jäivät toiseen sessioon

Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Shanghai Mastersin välierässä päästään ihailemaan kahden todellisen supertähden ottelusta, kun Mark Selby ja Ronnie O’Sullivan iskevät yhteen.

O’Sullivan nousi puolivälierässä huimaan voittoon, kun 2-5-tappioasema vaihtui 6-5-voittoon John Higginsiä vastaan. Haaste ei välierässä ole yhtään helpompi, sillä Mark Selbyn vire on ollut upeaa seurattavaa.

Se oli ennakkoon tiedossa, että mitään murskajaisia ei varmastikaan nähdä. Tämän todisti aamulla käynnistynyt ensimmäinen sessio, jota mentiin todella tasaiseen tahtiin. Kumpikaan ei onnistunut repimään eroa, vaan lähes käsi kädessä mentiin eteenpäin.

Mainos:

Lopulta tauolle johtoasemassa lähti Mark Selby, joka vei kaksi viimeistä freimiä nimiinsä ja nappasi 5-4-johdon iltapäivään.

Toistaiseksi taiston suurimmassa breikissä on kiinni O’Sullivan, joka tehtaili 113 pisteen breikin. Selbyltä nähtiin puolestaan 101 ja 99 pisteen breikit.

Finaalipaikka irtoaa kymmenellä freimivoitolla, joten mitään ei ole vielä ratkaistu. Miehet saapuvat estradille takaisin klo 14:30.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliNeil Robertson joutui erikoiseen tilanteeseen kesken ottelu – erotuomari kielsi syömisen
Seuraava artikkeliKolme suomalaista mukana taistelemassa tällä viikolla Q Tourin voitosta