Mark Selby ja Shaun Murphy kohtaavat MM-finaalissa

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

On MM-finaalin aika! Mark Selby ja Shaun Murphy taistelevat himoitusta tittelistä. Tässä live stream huikaisevaan koitokseen.

Mark Selby – Shaun Murphy – ilmainen snooker live stream

Snookerin MM-kisat huipentuvat sunnuntain ja maanantaina aikana, kun finaali pääsee vauhtiin. Luvassa on neljän jakson verran viihdettä ja maksimissaan 35 erää. Näin ollen siis maailmanmestaruuteen vaaditaan 18 erävoittoa, joten aivan helpolla titteli ei lähde jakoon.

Selby on suosikki finaaliin, mutta Murphy on tämän turnauksen aikana osoittanut, että se pystyy lyömään kenet tahansa turnauksessa. Tästä esimerkkinä puolivälierissä tullut voitto Judd Trumpista sekä välierissä tullut voitto Kyren Wilsonista.

Mainos:

Selbyn taidot ovat kaikkien tiedossa, sillä jopa tylsän dominoivaa peliä pelaava mies jakaa jopa mielipiteitä. Myös välierissä nähtiin suorituksia, jotka saivat osan faneista raivon partaalle. Selby esimerkiksi lähti hakemaan erävoittoa vielä viiden snookerin takaa. Tämän lisäksi eräs lyönnin miettiminen vei yli kolme minuuttia, kunnes tuomari käski kiirehtia.

Kumpi juhlii maailmanmestaruutta? Se saadaan selville seuraavan kahden päivän aikana.

Kaikki turnauksen ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Edellinen artikkeliKyren Wilson ja Shaun Murphy kruunaavat lauantai-illan
Seuraava artikkeliMM-finaali on koittanut! Kumpi vie, Selby vai Murphy?