Mark Selby ulos Mastersista! Hossein Vafaei järjesti kunnon yllätyksen

Mark Selby
Kuva: Monique Limbos

Takaoven kautta mukaan Mastersiin päässyt Hossein Vafaei teki ison yllätyksen avauskierroksella pudottamalla Mark Selbyn.

The Masters käynnistyi sunnuntaina kahdella ottelulla, kun Neil Robertson ja Shaun Murphy kohtasivat sekä Mark Selby ja Hossein Vafaei.

Murphy näytti painelevan selvään voittoon avauskamppailussa, kun mies karkasi vastustamattoman oloiseen 5-1-johtoon. Robertson kuitenkin käynnisti kirin ja alkoi napsimaan erävoittoja yksi kerrallaan. Robertson nakutteli muun muassa 84 ja 104 pisteen breikit ja nousi jo erän päähän. Murphyn kantti kuitenkin kesti ja mies onnistui laittamaan ottelun pakettiin 10. freimissä.

Mainos:

Murphy saa seuraavalla kierroksella vastaansa voittajan otteluparista Stuart Bingham-Kyren Wilson.

Mark Selby jäi avauskierrokselle

English Openin voittoa juhlinut Selby oli kenties yksi mahdollinen mestaruuskandidaatti turnaukseen, mutta se jäi haaveeksi, koska matka ei jatkunut 1. kierrosta pidemmälle. Selbyn vastustajana oli iranilainen Hossein Vafaei, joka sai kutsun turnaukseen kiinalaisten pelikieltojen vuoksi. Vafaei ei paljon kirkkaita valoja jännittänyt, vaan mies laittoi melkoisen show’n pystyyn Ally Pallyssa.

Vafaei takoi kaksi yli sadan pisteen breikkiä sekä yhden 99 pisteen breikin, kun Selby jäi jalkoihin lukemin 6-2.

Iranilaispelaaja saa seuraavalla kierroksella vastaansa joko John Higginsin tai Jack Lisowskin.


Pelaajat: ,
Turnaukset: