Mark Selby juhli English Openin voittoa – herkistyi kyyneliin taiston jälkeen

Mark Selbyn Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Mark Selby nappasi kauden ensimmäisen ranking-turnauksen voittonsa, kun mies kaatoi English Openin finaalissa Luca Brecelin.

Selby on kärsinyt yksityiselämän puolella ongelmista, josta hän on myös ihailtavan rehellisesti kertonut julkisuuteen. Nyt ainakin peli on jälleen pikku hiljaa tutussa kunnossa, sillä Selby meni English Openissa aivan päätyyn asti.

Selby sai finaaliin lentävän startin, kun mies eteni jo 4-1-johtoon. Brecel kuitenkin heräsi ennen taukoa ja onnistui nousemaan rinnalle. Näin ollen illan sessioon lähdettiin tilanteessa 4-4.

Mainos:

Ilta käynnistyi iltapäivän tapaan, sillä Selby otti jälleen ensimmäisestä viidestä freimistä neljä ja karkasi 8-5-johtoon. Tästä Brecel ei enää noussut, vaikka kertaalleen kavensikin. Selby paketoi finaalin numeroin 9-6 ja nappasi uransa toista kertaa English Openin voiton.

Voitto sai mestarin kyyneliin, joten Selbylle mestaruus oli selvästi kova juttu vaikeuksien jälkeen. Vastustajien kannalta se lupaa kuitenkin huonoa, sillä huippukuntoinen Selby on aivan jäätävän vaikea voitettava.

Mark Selby herkistyi kyyneliin

https://twitter.com/WeAreWST/status/1604787083197153280?s=20&t=naBkJhgjc1oEwhWfLyJVIg

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJäätävää suorittamista! Mark Williams teki maksimibreikin English Openissa
Seuraava artikkeliSnookerin manipulaatioskandaali kasvaa – jälleen yksi kiinalaispelaaja pelikieltoon