Video: Mark Williams nukahti tuoliin kesken ottelun – ”Minulla ei ollut aavistustakaan missä olin”

Mark Williams

Mark Williams sairasti koronaviruksen lokakuussa eikä toipuminen ainakaan täydelliseen vireystilaan ole vielä onnistunut.

Väsymys otti yliotteen UK Championship -turnauksen 2. kierroksen ottelussa Anthony Hamiltonia vastaan, sillä snookertähti nukahti tuoliinsa kesken 6. erän.

– Haluaisin pyytää anteeksi kaikilta, jotka katsoivat illan ottelun. 30 ammattilaisvuoteni aikana en ole ikinä aikaisemmin nukahtanut tuolilleni. Sillä ei muuten ollut mitään tekemistä Anthonyn kanssa. Oloni ei vain ole hyvä koronaviruksen jäljiltä. Hieman noloa ja epäammattimaista, Williams julkaisi Twitterissä.

Williams selitti tapahtunutta myös BBC:lle. Mies totesi haastattelussa, että iltaottelu ei yksinkertaisesti sopinut hänelle ja väsymys vei voiton.

– Pääni valahti alas ja heräsin, eikä minulla ollut viiteen sekuntiin aavistustakaan, missä olin, Williams kertoi BBC:n haastattelussa.

Williams pääsee ainakin hetkeksi jälleen keräämään voimia, sillä Hamilton voitti sunnuntaina pelatun ottelun 6-5 ja eteni seuraavalle kierrokselle.

Mark Williams nukahti kesken ottelun


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark King ja Ronnie O’Sullivan iskevät yhteen UK Championshipissä
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan piikitteli pudonneita kilpakumppaneita – ”Hekottelen hieman itsekseni”