Upeaa! Mark Williams juhli British Openin mestaruutta!

Mark Williams

Legendat jylläävät edelleen snookerin ammattilaiskentillä, sillä Mark Williams nappasi sunnuntain British Openin mestaruuden.

Williams sai sunnuntaina pelatussa finaalissa vastaansa Gary Wilsonin. Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä, sillä eriä voitettiin vuorotellen eikä kumpikaan onnistunut karkaamaan kahden erän johtoon. Tällä tahdilla jatkettiin ensimmäiset kahdeksan freimiä, kunnes pelaajien välille saatiin ero.

Williams nappasi 5-4-johdon komealla 115 breikillä. 46-vuotias walesilainen ei jättänyt ensimmäistä ottelupalloa hyödyntämättä, vaan mies nappasi 6-4-voiton tililleen.

Ranking-titteli oli Williamsille uran 24:s. Enemmän ovat voittaneet vain Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Steven Davis ja John Higgins. Williamsin voitto oli jälleen yksi osoitus siitä, että vanhempi ikäpolvi on edelleen täysillä maailman kärjessä. Nimittäin Higgins ja O’Sullivan napsivat myös tasaiseen tahtiin pokaaleita tililleen.

Seuraavaksi ohjelmassa on karsintoja, sillä pelaajat taistelevat paikoista Northern Ireland Openiin, English Openiin sekä Scottish Openiin.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliToinen maksimibreikki! Nyt oli Ali Carterin vuoro loistaa – katso video!
Seuraava artikkeliSnookerpelaaja menetti täydellisesti malttinsa – haastoi kiinalaisvastustajansa tappeluun