Koe snookerin Masters paikan päällä – voita VIP-matka Lontooseen tammikuussa

the masters snooker

Snookerin Masters on yksi legendaarisimmista turnauksista, sillä vain parhaat nähdään vuosittain mukana tässä arvostetussa kutsuturnauksessa.

Ennen kuin Masters saadaan vauhtiin niin luvassa on muun muassa UK Championship, joka voidaan asetella samaan kategoriaan Mastersin kanssa. Lauantaina 12. marraskuuta alkavassa turnauksessa nähdään mukana yhteensä 32 pelaajaa, joten jo pääsarjaan selviäminen on ollut monelle todella kova saavutus.

Esimerkiksi Jimmy White teki upean tempun etenemällä pääsarjaan karsinnoista. 60-vuotiaan legendan pitkästä urasta kaiken kertoo se, että mies oli jo ensimmäisen kerran mukana turnauksessa vuonna 1981. Ainut mestaruus on puolestaan vuodelta 1992.

Tänä vuonna mestaruuteen tuskin on eväitä, sillä maailman kärki on sen verran hurja. Mestarisuosikkien listalla onkin tuttujen pelaajien nimet: Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson ja Mark Selby.

UK Championshipin aikana sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-matka Lontooseen, jossa pääset katsomaan livenä ainutlaatuista Mastersia. Täältä pääset lukemaan lisää asiasta!


Edellinen artikkeliJimmy White eteni upeasti karsinnoista läpi – pelaa UK Championshipin pääsarjassa!
Seuraava artikkeliRobin Hull eteni jo välieriin snookerin amatöörien MM-kisoissa!