Legendaarisen The Mastersin palkintopotti nousee rajusti – voittajalle 100 000 puntaa enemmän

mastersin snookerin the masters

Legendaarisen The Mastersin palkintopotti nousee täysin uusiin sfääreihin ensi vuonna, sillä rahaa on jaossa 1 015 000 puntaa.

Tämän vuoden Mastersissa palkintorahaa jaettiin yhteensä 725 000 puntaa. Näin ollen palkintopotti nousee yhteensä 290 000 puntaa. Tästä suurin osa lisätään voittajalle, joka saa peräti 100 000 puntaa enemmän kuin tänä vuonna. Vuoden 2025 Mastersin voittaja kuittaa 350 000 puntaa.

– Olemme iloisia, että voimme tehdä tämän merkittävän palkintorahojen noston. Se antaa pelaajille entistä enemmän kannustimia ansaita paikka 16 parhaan joukossa ja päästä tähän upeaan tapahtumaan, WST:n puheenjohtaja Steve Dawson kommentoi.

Mainos:

Myös muissa turnauksissa nähdään entistä suurempia palkintopotteja, sillä Home Nations -turnauksien ja German Mastersin palkintorahat ovat ensi kaudella selvästi korkeampia. Lajin suosio on varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että myös rahaa liikkuu entistä enemmän.

Suosiolle ei näy ainakaan toistaiseksi loppua, vaan yhä useammat ihmiset löytävät seuraamaan lajin supertähtien otteita.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan murskaavalla tavalla jatkoon snookerin MM-kisoissa
Seuraava artikkeliBBC:n suorassa snooker-lähetyksessä nähtiin yököttävä temppu – mies nuoli nuoren pojan korvaa