Milloin Ronnie O’Sullivan nähdään Suomessa? Robin Hull vastasi Tamperelaiselle

Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on kiistatta snookerin historian paras pelaaja ja elävä legenda. Miehen suosio on valtaisa myös Suomessa, kuten ympäri maailman.

Suomen ykköspelaaja Robin Hull on tuomassa joulukuussa Tampereelle pelaamaan Neil Robertsonin ja Luca Brecelin. Kahden todellisen supertähden näytösottelu on kiinnostanut valtavasti, joten liput ovat menneet kuumille kiville. Vielä nopeimmilla on mahdollisuus lunastaa omansa TÄSTÄ!

Kahden näin kovan tähden saaminen Suomeen herättää tietysti kysymyksen siitä, että voisiko Ronnie O’Sullivanin saaminen Suomeen olla mahdollista. Tamperelainen-lehti kysyi asiaa Robin Hullilta, joka antoi toiveita siitä, että legendan näkeminen Suomessa voisi olla mahdollista.

Mainos:

– Hänet saa Suomeen ihan varmasti, kun on oikeat olosuhteet, oikea kaveri tekemässä tapahtumaa ja rahasumma on oikea, Hull toteaa Tamperelaisen haastattelussa.

Yksi iso ongelma on raha, sillä The Rocket ei todellakaan tule ilmaiseksi pelaamaan näytösotteluita.

– Se on 3–5-kertainen verrattuna esimerkiksi Breceliin ja Robertsoniin, Hull paljastaa Tamperelaiselle

– Sen verran tunnen häntä, että vaikka summa olisi kohdallaan, ei mies välttämättä liikahda, jos ei kiinnosta, Hull jatkaa haastattelussa.

Mahdotonta O’Sullivanin saaminen Suomeen ei kuitenkaan ole. Varmasti järjestelyihin paras mies on juuri Hull, joka on pelannut vuosikaudet ammattilaisena maailmalla ja tutusti kaikkiin maailman suurimpiin tähtiin. Suomalaispelaaja uskookin, että O’Sullivan nähdään Suomessa 2-3 vuoden sisään.

–  Suomesta tehtiin mittava tarjous 6–7 vuotta sitten. Silloin ei tapahtunut mitään. Nyt hänen pöydällään on muutama tarjous, mutta mies ei ole ainakaan vielä niihin tarttunut. Tiedän kyllä, että O´Sullivanin kalenteri on ihan tukossa, Hull kertoo Tamperelaiselle.


Pelaajat:
Turnaukset: