Snookerin MM-finaali: John Higgins-Judd Trump

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-finaali käynnistyy sunnuntaina, kun John Higgins ja Judd Trump aloittavat hurjan taistelun siitä kirkkaimmasta kruunusta. Tässä snooker live stream otteluun!

MM-finaali: John Higgins – Judd Trump

Urallaan neljä maailmanmestaruutta voittanut Higgins venyi tärkeimmällä mahdollisella hetkellä kauden parhaimpiin esityksiinsä, kun mies paineli vasten kaikkia ennakko-odotuksia MM-finaaliin. Matka näytti jo hetken päättyvän välieriin, kunnes kokenut pelimies kaivoi vielä yhden uuden vaihteen. Se riitti hurjan näytelmä päätteeksi voittoon, kun Higgins kaatoi katkaisufreimissä David Gilbertin numeroin 17-16.

Trumpin meno oli astetta kevyempää, sillä upean kauden pelannut englantilainen kaatoi MM-kisojen suurimman yllätttäjän Gary Wilsonin numeroin 17-11. Trumpilla onkin huikaiseva mahdollisuus napata uransa ensimmäinen maailmanmestaruus, mutta helppoa se ei ole, sillä vastassa on todellinen legenda, John Higgins.

Siinä, missä nälkä ja voitontahto on Trumpin puolella, niin Higgins saa puolelleen kokemuksen ja henkisen kantin. Finaalista sopiikin odottaa todella pitkää näytelmää, josta käänteitä ei tule puuttumaan. Se on varmaa, että maailmanmestaria ei saada selville vielä sunnuntaina, vaan ratkaisut venyvät maanantaille puolelle.

Nyt jos koskaan kannattaa avata Unibet-TV:n ilmainen live stream -lähetys ja painaa päälle snooker-kauden huipentuma. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

ILMAINEN LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliGilbert ja Higgins tarjoilivat Crucible-klassikon – skotti kiri jälleen finaaliin!
Seuraava artikkeliMurskaava Trump maanantaihin seitsemän erän karkumatkalta