MM-finaali on koittanut! Kumpi vie, Selby vai Murphy?

MM-finaali snooker live stream Champion of Champions Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisat ovat tulleet siihen pisteeseen, että edessä on MM-finaali. Kumpi vie voiton, Mark Selby vai Shaun Murphy?

Huikeat välierät saatiin päätökseen lauantaina, kun Shaun Murphy kaatoi Kyren Wilsonin numeroin 17-12 ja Mark Selby puolestaan väänsi väkisin voiton Stuart Binghamista lukemin 17-15.

Murphy esitteli suorastaan huiman nousun, sillä mies oli häviöllä pitkään ottelua ja lukemat olivat pahimmillaan jo 10-4. Moni olisi varmasti jo ollut luovuttamisen partaalla, mutta Murphy käynnisty hurjan tykityksen ja vei lopun ottelun nimiinsä 13-2.

Mainos:

Selby oli myös perässä, mutta tärkeimmillä hetkillä mies löysi tasonsa vähemmän yllättäen. 11-13-tappioasema oli vain muisto vain, kun Selby alkoi nakuttelemaan eriä nimiinsä. Näin ollen Selby eteni odotetusti MM-finaaliin.

Finaali pelataan paras 35:stä -systeemillä, joten voittoon vaaditaan 18 erävoittoa. Ohjelmassa on neljä jaksoa, joista kaksi pelataan sunnuntaina ja kaksi maanantaina.

Luvassa on taatusti ikimuistoinen huipennus! Nähtäväksi jää, että nappaako Selby uransa 4. maailmanmestaruuden vai onko Murphy valtias 16 vuoden tauon jälkeen.

Finaali on katsottavissa ilmaiseksi. Tsekkaa lisätiedot TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby ja Shaun Murphy kohtaavat MM-finaalissa
Seuraava artikkeliTemppulyönnit tekevät snookerista kiinnostavaa