MM-kisojen avauspäivän pelivihjeet

NYT SE ALKAA! Crucible Theatressa on luvassa seuraavien viikkojen aikana todella monta mahtavaa ottelua, joista odotetuin on tietenkin keskiviikon Robin Hull-Shaun Murphy. Tarjoamme pelivihjeitä MM-kisojen otteluihin joka päivä, joten lisäjännitystä on luvassa seuraavalle kolmelle viikolle enemmän kuin koskaan.

MM-kisat aloitetaan tänään viiden ottelun voimin. Lähtökohtaisesti avauspäivän otteluparit ovat kisojen tasaisimmasta päästä, joten pitkiä otteluita saattaa olla luvassa. Ainoastaan hallitseva maailmanmestari Mark Selby lähtee selvänä suosikkina Kurt Mafilinia vastaan sekä Marco Fun voitto Jimmy Robertsonista pitäisi olla selvää pässinlihaa. Myös John Higgins on virittänyt kisakuntonsa tappiin, jonka johdosta skotlantilainen voi nousta jopa taistelemaan turnauksen voitosta.

Maguire-McGill ja Walden-Dott. Siinä kaksi avauspäivän ottelua, jotka voivat päättyä miten vain. Toki lähtökohtaisesti suosikiksi lasketaan pelaajat, jotka selvittivät tiensä suoraan MM-kisoihin. Kuitenkaan ei ole välttämättä huono tapa tulla MM-kisoihin karsintojen kautta voittoputkessa ja hyvän itseluottamuksen siivittämänä. Suoraan kisoihin selvinneillä pelaajilla edellisestä ottelusta on jo hetki aikaa, joten varsinkin ottelun alku voi olla vaikea Crucible Theatren todella kirkkaissa valoissa. Näissä otteluissa saatetaan hyvinkin nähdä 17+ erää.

Maguirelle tulee pitkän ottelun aikana varmasti heikko jakso, jolloin McGill hereillä ollessaan pystyy raapimaan tärkeitä eriä. Maguiren henkinen kantti on aina tapetilla, ja onkin jännä nähdä miten se kestää taas tänä vuonna Cruciblessa. Walden-Dott-ottelusta tulee varmasti pitkäveteinen eikä ottelu lähtökohtaisesti aiheuta suuria hurraa -huutoja. Otetaan se ottelu seurantaan vasta 8-8-tilanteessa.

Avauspäivän ainoa loppuun asti tänään pelattava ottelu on Selby vs. Maflin. Kaikki suomalaiset näkivät China Openissa, kuinka hyvä Kurt Maflin parhaimmillaan on. Maflinin pussituspeli oli maailmanluokkaa, ja jos Englannissa syntynyt norjalainen saa saman vauhdin päälle, voi alkukaudella heikosti pelanneelle Selbylle tulla vaikea ottelu.

Toki kokenut Selby on virittänyt kisakuntonsa juuri Cruciblea varten, joten paljon pitää tapahtua, että Maflin ottelun voittaisi. Mahdollisuudet suureen yllätykseen kuitenkin on olemassa, varsinkin jos Maflin saa otteluun hyvän alun ja itseluottamuksen tätä kautta korkealle. Me emme uskalla tähän kohteeseen sorkkia ainakaan ennen ottelun alkua, mutta session välissä voi löytyä mielenkiintoisia kertoimia iltajaksolle, joten seuratkaa tarkkaan miten ottelu lähtee käyntiin.

Huom. Muistakaa, että koko kisojen ajan on käynnissä korkein kerroin -kilpailu, jonka voittajalle lähtee upouusi Master Cuen Pryagon -snookerkeppi (arv. 370€). Lisätiedot kilpailuun osallistumisesta löytyy –> korkein kerroin -kilpailu.

 

Avauspäivän pelivalinnat löytyy alta:

18.04.2015 Klo 12:00

Marco Fu – Jimmy Robertson

Pelivalinta: Fu -2,5 freimiä @1,75 / NordicBet

18.04.2015 Klo 16:30

John Higgins – Robert Milkins

Pelivalinta: John Higgins -2,5 freimiä / @2,05 NordicBet

18.04.2015 Klo 16:30

Stephen Maguire – Anthony McGill

Pelivalinta: Yli 16,5 freimiä / @1,95 NordicBet

18.04.2015 Klo 21:00

Ricky Walden – Graeme Dott

Pelivalinta: Yli 16,5 freimiä / @1,80 NordicBet

 

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko MM-kisojen ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki naurettavan helposti painamalla TÄSTÄ. Uusille asiakkaille on tarjolla huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliEnnakko, osa 1: kuka voittaa MM-turnauksen?
Seuraava artikkeliCrucible, päivä 2: Onko Seltistä yllättämään Hawkins?