MM-kisojen neljännen päivän pelivihjeet

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com | Kuva: Monique Limbos

MM-kisoissa on pelattu nyt kolme pelipäivää ja muutama avauskierroksen ottelu on jo saatu päätökseen. Pelivihjeemme ovat osunut tähän asti 100% tehokkuudella 6/6. Otetaanhan taas hyvät kohteet peleille.

Päivän odotetuin ottelu on varmasti Ronnie O’Sullivanin ja Craig Steadmanin välinen ottelu, sillä The Rocketin pelaaminen kiinnostaa aina. Tämän lisäksi Mark Allen sekä Ryan Day aloittavat oman ottelunsa päivällä ja illan kruunaa walesilaisten herrasmiesten kohtaaminen, jossa mittaa toisistaan ottavat Mark Williams sekä Matthew StevensDing Junhui vs. Mark Davis & Ali Carter vs. Alan McManus -otteluissa jatketaan eilisistä lukemista.

Päivän aloittaa Allenin ja Dayn välinen ottelu, joka vaikuttaa ennakkoon melkoisen kiharaiselta ja tasaiselta. Kertoimet kohteeseen on aseteltu osaavasti, joten mahtavia pelivalintoja ei ole mahdollista tehdä. Hupibetsaajan kannattaa hakea tähän yli 16,5 freimiä @1,85 kertoimella.

Mainos:

Ronnie O’Sullivan on myös kiharainen. The Rocketin mielentilasta, asenteesta ja vireystilasta on mahdoton sanoa mitään. Oletetaan kuitenkin, että O’Sullivan on tullut MM-kisoihin tosissaan pelaamaan maailmanmestaruudesta, jolloin ottelun suosikista ei liene epäselvyyttä. Ronnie ei osallistunut viimeksi pelattuun China Openiin, joten taukoa peleistä on miltei kuukausi.

Craig Steadman selvitti tiensä karsinnan kautta MM-kisoihin melko tasaisella pelillä. Steadman onnistui tekemään 30 voitetun erän aikana kaksi 100+ breikkiä sekä seitsemän 50+ breikkiä. Vertauksen vuoksi voidaan todeta, että Suomen Robin Hullin saldo karsinnoista oli yhdeksän satasta ja yksitoista 50+ breikkiä, joten Steadmania ei kauheana breakbuilder-pelotteena voi pitää. Steadman saa esittää todellakin parastaan, mikäli mielii yllättämään O’Sullivanin.

Illan päättävä ottelu on todella mielenkiintoinen walesilaisten kohtaaminen. Mark Williams on pelannut tähän asti varsin hyvän kauden ja onkin turnauksen yksi mustista hevosista. Williamsin arpaonni tällä kertaa ei ollut paras mahdollinen, sillä kokenut maanmies Stevens pystyy laittamaan Williamsin tänään ahtaalle. Tasaisesta ottelusta voi tulla koko ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisin, sillä nämä konnat ovat taatusti pelipäällä Cruciblesssa.

Huom. Muistakaa, että koko kisojen ajan on käynnissä korkein kerroin -kilpailu, jonka voittajalle lähtee upouusi Master Cuen Pryagon -snookerkeppi (arv. 370€). Lisätiedot kilpailuun osallistumisesta löytyy –> korkein kerroin -kilpailu.

Linkin takaa löytyy myös kilpailun kärkitulos heti, kun ensimmäinen onnistunut veikkaus listalle saadaan. Ylläpidon ensimmäisen päivän 4/4 lappu evättiin kilpailusta välittömästi.

 

Neljännen päivän pelivalinnat löytyy alta:

21.04.2015 Klo 12:00

Mark Allen – Ryan Day

Pelivalinta: yli 16,5 freimiä @1,85 / NordicBet

21.04.2015 Klo 16:30

Ronnie O’Sullivan – Craig Steadman

Pelivalinta: kokeilunhaluisille O’Sullivan -4,5 freimiä @1,85 / NordicBet

21.04.2015 Klo 21:00

Mark Williams – Matthew Stevens

Pelivalinta: yli 16,5 freimiä @1,85 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko MM-kisojen ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki naurettavan helposti painamalla TÄSTÄ. Uusille asiakkaille on tarjolla huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

kierros2-728x90

 

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliRobertson, Hawkins ja Bingham toiselle kierrokselle
Seuraava artikkeliRobin Hull haastaa avauskierroksella Shaun Murphyn: ”Lyönti on hyvässä tikissä”