MM-välierät alkavat! Judd Trump kohtaa yllättäjä Gary Wilsonin

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisojen välierät käynnistyvät torstaina, kun molempien otteluiden ensimmäiset sessiot pyörähtävät vauhtiin. Tässä live stream Judd Trump-Gary Wilson -otteluun.

Gary Wilson – Judd Trump – ilmainen snooker live stream

Gary Wilson on tämän vuoden snookerin MM-kisojen sensaatio, sillä maailmanlistalla sijalla 32 oleva Wilson on yllättänyt kaikki ja edennyt jo aina välieriin asti. Mies on pudottanut matkalla muun muassa Mark Selbyn ja Ali Carterin. Finaalipaikka vaatisi vieläkin suurempaa yllätystä, sillä vastaan asettuu upean kauden pelannut Trump.

Trumpille meneillään olevat MM-kisat ovat merkitykselliset, sillä mies jahtaa edelleen uransa ensimmäistä MM-kultaa. Nyt tuo saavutus on pedattu Trumpille, sillä useat kovan luokan nimet ovat lähteneet jo laulukuoroon. Näin ollen Trump ei välttämättä moneen vuoteen tule saamaan enää vastaavaa mahdollisuutta voittoon.

Mainos:

Judd Trump oli ongelmissa vielä MM-kisojen avauskierroksella, sillä Thepchaiya Un-Nooh kaatui vasta katkaisufreimissä. Toisella kierroksella Ding Junhui oli jo 9-7-johdossa, kunnes Trumpin kone käynnistyi. Mies nappasi kuusi erävoittoa putkeen ja lunasti paikan puolivälieriin 13-9-voitolla.

Sama tahti jatkui myös puolivälierissä, jossa Stephen Maguire oli täysi vastaantulija. Loppunumerot kirjattiin Trumpille 13-6.

Trumpin ja Wilsonin välinen ottelu pyörähtää käyntiin torstaina klo 21:00. Voittajaa ei tänään kuitenkaan vielä saada selville, sillä välierissä pelataan paras 33:stä -systeemillä. Näin ollen ottelu on jaettu useampaankin sessioon, joten viihdettä riittää parin päivän ajan.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin snooker live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

Välierien otteluohjelma:

To 2.5. klo 15:00 David Gilbert – John Higgins

To 2.5. klo 21:00 Gary Wilson – Judd Trump

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump ja Stephen Maguire aloittavat taistelun välieräpaikasta
Seuraava artikkeliKokenut John Higgins saa MM-välierässä vastaansa David Gilbertin