Huhut Suomessa pelattavasta snookerin ranking-turnauksesta yltyvät – Ronnie O’Sullivan antoi arvion omasta osallistumisestaan

Ronnie O'Sullivan ranking

Suomessa on päällä valtaisa snookerbuumi, jonka johdosta maailmantähtiä nähdään jatkuvasti pelaamassa niin Tampereella kuin Helsingissä.

Ronnie O’Sullivan pelasi alkuviikolla ensimmäistä kertaa Suomessa, kun legenda kohtasi kolmesti näytösottelussa Gary Wilsonin. Viimeisimmän koitoksen jälkeen legenda pääsi Aki Kauppisen haastatteluun, jossa päästiin sivuamaan mielenkiintoista aihetta. Kauppinen sanoi kuulleensa huhuja, että Suomessa voitaisiin pelata snookerin ranking-turnaus 1-2 vuoden sisällä.

O’Sullivan pääsi vastaamaan kysymykseen, että olisiko mahdollisuus sille, että supertähti nähtäisiin ranking-turnauksessa Suomessa, mikäli sellainen järjestettäisiin.

Mainos:

The Rocket tunnetaan siitä, että mies ei ranking-turnauksiin automaattisesti osallistu, vaan useimmat jäävät nykyisin väliin. Nyt O’Sullivan ei ainakaan suorilta käsin tyrmännyt mahdollisuutta sille, että mies nähtäisiin mukana mahdollisesti lähivuosina Suomessa järjestettävässä turnauksessa.

– Hyvä mahdollisuus, O’Sullivan heitti virnistäen.

Suomi on varmasti houkutteleva markkina, koska täällä on osoitettu jo se, että yleisöä peleissä käy. Esimerkiksi vuoden 2025 keväällä pelataan jälleen aivan huippuluokan turnaus Helsingin Kulttuuritalolla, johon tulee kahdeksan aivan timanttista pelaajaa. Liput tuohon tapahtumaan liikkuvat vauhdilla, joten jos haluat omasi niin kannattaa rientää lippukaupoille TÄSTÄ!

Nähdäänkö Suomessa ranking-turnaus lähivuosina?


Pelaajat:
Edellinen artikkeliGary Wilson tarjoili Ronnie O’Sullivanille melkoisen tukkapöllyn Tampereella
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan kärsi tappion myös viimeisessä Tampereen ottelussa