Neil Robertson ja Judd Trump kohtaavat English Openin finaalissa

Ronnie O'Sullivan China Championshipissä Neil Robertson
Kuva: Monique Limbos

English Open huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin, jossa kohtaavat Neil Robertson ja Judd Trump. Tässä live stream finaaliin!

Neil Robertson – Judd Trump – ilmainen snooker live stream

Lauantai tarjosi upeat välierät, joissa päästiin nauttimaan oikein tosissaan viihteestä.

Judd Trump ja John Higgins etenivät pitkään tasatahti paukuttaen komeita breikkejä. Upeimpana tietysti Higginsin tekemä 133 pisteen lyöntisarja. Trump sai kuitenkin ratkaisevalla hetkellä lisättyä sen yhden pykälän lisää tehoa koneeseen ja nousi 3-4-tappioasemasta 6-4-voittoon.

Lauantain toisessa välierässä kohtasivat Robertson ja Mark Selby. Myös tämä kaksikko paineli pöytään upeita breikkejä. Illan komeimmasta vastasi Robertson, jolle kirjattiin 134 pisteen breikki. Robertson oli lopulta myös vahvempi katkaisufreimin jälkeen 6-5.

Näin ollen sunnuntain finaalissa kohtaavat Robertson ja Trump, joten edessä on mieletön huipennus. Ensimmäinen sessio käynnistyy klo 15:00 ja illan huipentava toinen sessio klo 21:00.

Finaali näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby-Neil Robertson & Judd Trump-John Higgins – tarjolla kovan luokan välierät
Seuraava artikkeliEnglish Open huipentuu finaaliin – Kutonen näyttää suorana lähetyksenä