Neil Robertson julkaisi huikean videon Tampereen snookertapahtumasta – ”Yksi parhaista illoista”

Neil Robertson

Australialainen Neil Robertson oli pelaamassa torstaina näytösottelun Tampere-talolla, jossa vastassa oli nelinkertainen maailmanmestari Mark Selby.

Alunperin Robertsonin oli tarkoitus kohdata belgialainen Luca Brecel, mutta hallitseva maailmanmestari peruutti osallistumisensa vain päivää ennen. Tapahtumaa järjestänyt sai pikavauhtia mielettömän korvaajan, kun Mark Selby suostui lyhyellä varoajalla lentämään Suomeen pelaamaan.

Robertson ja Selby pääsivät pelaamaan mahtavissa puitteissa, sillä Tampere-talo oli loppuunmyyty ja tunnelma oli hieno koko illan. Ei olekaan ihme, että Robertson kehui estoitta tapahtumaa sosiaalisessa mediassa.

Mainos:

– Minulla oli aivan loistavaa Tampereella pari päivää sitten. Yksi parhaista illoista, minkä olen koskaan kokenut pelaajana, Robertson kirjoitti.

– Mark ja minä olimme aivan ällistyneitä yleisöstä, jota oli lähes 2 000 ihmisen verran. Tunnelma oli sähköinen ja oli hienoa nähdä, miten iso juttu snooker oli siellä. En malta odottaa, että palaan takaisin, aussi jatkoi.

Neil Robertson julkaisi huikean videon Tampereen snookerillasta


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliTampere-talon upea yleisö sai nauttia snookerviihteestä – Neil Robertson vei ottelun nimiinsä
Seuraava artikkeliMark Allen juhli Shoot Outin mestaruutta!