Neil Robertson ja Kyren Wilson kohtaavat MM-kisojen puolivälierässä

Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisojen puolivälierät käynnistyvät keskiviikkona ja yksi mielenkiintoisimmista otteluista on Neil Robertson-Kyren Wilson.

Neil Robertson – Kyren Wilson – ilmainen live stream

Australialainen Robertson on yksi voittajasuosikeista, mutta nyt haaste on jo aivan maailman kärkeä. NimittäiN Wilson pelasi viime vuoden MM-kisojen finaalissa, jossa mies joutui kuitenkin taipumaan Ronnie O’Sullivanille.

Tässä on kahden todellisen huippupelaajan välinen yhteenotto, josta ei laatua tule puuttumaan. Robertson on suosikki etenemään välieriin, mutta Wilson on inhottavan hyvä vastustaja, joka taistelee jokaisessa freimissä loppuun asti.

Luvassa on taatusti pitkä ja tasainen taisto, jossa henkinen kantti nousee ratkaisevaan rooliin. Kumman pää kestää kovimmalla mahdollisella hetkellä?

Ottelu pelataan paras 25:stä -systeemillä, joten välieriin tarvitaan 13 erävoittoa.

Kaikki turnauksen ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Edellinen artikkeliJudd Trump eteni puolivälieriin – myös Stuart Bingham otti omansa
Seuraava artikkeliPystyykö Shaun Murphy yllättämään Judd Trumpin?