Neil Robertson liikuttui haastattelussa – kihlattu oli järjestänyt upean yllätyksen

Neil Robertson

Australialainen snooker-tähti Neil Robertson on elänyt vaikeita aikoja viimeisen vuoden ajan, kun korona on laittanut maailman uusiksi.

Koronapandemian vuoksi myös snookerissa on jouduttu laittamaan koko ammattilaiskiertue uusiksi, sillä pelaajien matkustaminen ei ole mahdollista. Näin ollen koko kausi on pelattu käytännössä Englannissa ilman yleisöä. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli on halunnut osallistua turnauksiin, niin on tarvinnut asua Briteissä.

Näin teki myös Robertson, joka jätti perheensä ja muutti Englantiin. Nyt australialainen avautui tilanteestaan ja siitä, että tilanne oli jo johtaa siihen, että mies laittaa koko uransa tauolle.

Mainos:

– Olin todella alamaissa. Ensimmäistä kertaa urallani tuntui, etten oikeasti halua pelata snookeria. En ole ollut niin synkkänä sitten tultuani Isoon-Britanniaan ensimmäistä kertaa vuonna 2003. Minulla on ollut kova koti-ikävä, Robertson toteaa World Snooker Tourin haastattelussa.

Robertson kertoo, että paluu Australiaan ja samalla koko uran laittaminen tauolle kävi mielessä synkimpinä aikoina. Tätä ratkaisua mies ei kuitenkaan tehnyt, vaan pelit saivat jatkua.

Kuitenkin miehen kihlattu norjalainen Mille Fjelldal päätti järjestää puolisolleen yllätyksen, joka auttaisi syvissä vesissä uinutta miestään.

– Mille teki jotain ihmeellistä, mistä minulla ei ollut mitään hajua. Hän näki, kuinka vaikeaa minulla oli ja kirjoitti kirjeen Australiaan saadakseen isäni tänne. Ensin he tyrmäsivät ajatuksen, mutta hän kirjoitti maan hallitukselle. Se on vähän noloa, mutta hän mainitsi saavutukseni ja kuinka paljon ikävöin isääni, kyyneleisiin murtunut Robertson sanoo.

– En arvannut herkistyväni näin paljon… isäni saapui tänne eilen, enkä tiennyt siitä mitään. Hän on ihmeellinen ihminen, kun teki tämän minun hyväkseni. Minun isäni näkeminen jälleen oli mahtavaa, ja asenteeni on nyt aivan toisenlainen. En malta odottaa MM-kisojen alkua – on vain niin hienoa kun isäni on täällä, liikuttunut Robertson kertaa.

Robertson on vaikeista hetkistä huolimatta napannut kaksi suurta turnausvoittoa tällä kaudella, sillä supertähti on voittanut UK Championshipin sekä viimeisimpänä Tour Championshipin, jonka finaalissa hän murskasi Ronnie O’Sullivanin.

Neil Robertson liikuttui haastattelussa kihlattunsa yllätyksestä


Pelaajat:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan sai tylyn selkäsaunan finaalissa – ”En ole nähnyt kenenkään pelaavan noin hyvin”
Seuraava artikkeliSnookerin MM-karsintojen 1. kierroksen aikataulu – legendojen kohtaaminen ehdoton herkkupala