Neil Robertson löi tauluun vakuuttavan esityksen – nakutti neljä yli 130 pisteen breikkiä

Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Neil Robertson oli suorastaan maagisessa vireessä tiistaina, kun vastassa oli Players Championshipin avauskierroksella kiinalainen Lu Ning.

Lu Ning pysyi kaksi ensimmäistä freimiä mukana ottelussa, mutta tämän jälkeen pöydällä nähtiin vain yksi mies. Robertson nakutti ensin 135 pisteen breikin ja tämän perään tuli 130 pisteen breikki.

Tämän perään syntyi sarjaan ”vaatimaton” 82 pisteen breikki, kunnes taas alkoi paukkua astetta kovemmin. Australialainen painoi ottelun suurimman breikin 142 pistettä. Näin ollen lukemat olivat jo 5-1, joten kamppailu oli käytännössä ohi.

Mainos:

Robertson antoi kuitenkin vielä yhden näytteen taidoistaan ja laittoi taululle 132 pisteen breikin.

Joulukuun alussa UK Championshipin voittanut Neil Robertson on oltu ongelmissa viime viikot, sillä edellinen voitto on juurikin UK Championshipin finaali Judd Trumpia vastaan. Nyt kuitenkin näyttää jälleen siltä, että aussin pelihuumori on kohdillaan ja menestystä sopii odotta


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan kohtaa Ding Junhuin Players Championshipissä
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan kaatoi trillerissä Ding Junhuin – ottelu ratkesi vasta katkaisufreimissä