Neil Robertson ja Mark Williams iskevät yhteen tiistaina

Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Champion of Champions -turnauksessa nähdään mielenkiintoinen taisto, kun Neil Robertson ja Mark Williams iskevät yhteen.

Neil Robertson – Mark Williams – ilmainen live stream

Tiistainen snookerpäivä käynnistyy kahden huippupelaajan mittelöllä, kun Robertson saa vastaansa kaiken kokeneen Mark Williamsin. Vain toiselle on tarjolla jatkopaikka, joten mitään ei tulla taatustikaan antamaan toiselle ilmaiseksi.

Voittaja jatkaa pelejään vielä tiistai-iltana, kun vastaan asettuu puolivälierässä voittaja otteluparista Kyren Wilson – Jordan Brown.

Robertson on hallinnut selvästi keskinäisiä kohtaamisia, sillä voitot ovat australialaisen hyväksi 17-6. Kuitenkin miesten edellinen kohtaaminen meni Williamsin nimiin maaliskuussa. Saako Robertson tänään revanssin vai onko Williams liian kova pala purtavaksi?

Turnaus näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Edellinen artikkeliJudd Trump marssi vakuuttavasti välieriin Champion of Champions -turnauksessa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan aloittaa urakkansa – vastassa Stuart Bingham