Neil Robertson ja Mark Williams tarjosivat käsittämättömän välierätrillerin Mastersissa

Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Mastersissa nähtiin lauantaina täysin älytön välierä, kun Neil Robertson ja Mark Williams tarjosivat faneille viihdettä koko rahan edestä.

Tekisi heti mieli mennä ottelun huipentaneeseen katkaisufreimiin, sillä se oli jotain täysin unohtumatonta. Kerrataan kuitenkin pohjalle, että miten 5-5-tilanteeseen päädyttiin.

Williams sai täydellisen startin matsiin, sillä walesilainen karkasi 4-1-johtoon ja Robertsonin tilanne näytti tuskaiselta. Australialainen onnistui viemään kaksi freimiä putkeen, kunnes Williams nappasi erävoiton nousten 5-3-johtoon. Näin ollen Robertsonin finaalipaikka vaati kolmea perättäistä erävoittoa.

Mainos:

Aussin pää kuitenkin kesti, sillä 9. erään syntyi 95 pisteen breikki ja heti seuraavaan 119 pisteen breikki. Tilanne oli tasan 5-5 ja edessä oli katkaisufreimi.

Jos oli Williamsilla sauma katkaista ottelu jo aikaisemmin, niin katkaisufreimissä tuo mahdollisuus oli vielä moninkertainen. Nimittäin Williams onnistui karkaamaan sen verran suureen johtoon, että Robertson tarvitsi jo kaksi snookeria. Ihme kuitenkin nähtiin ja Robertson onnistui saamaan tarvittavat pisteet Williamsin virheinä.

Kun tähän perään mies tyhjensi pöydän, niin finaalipaikka irtosi viimeisellä mustalla.

Ottelu voidaankin nostaa todellisten klassikkojen joukkoon!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMasters on edennyt välierävaiheeseen – kuka vie pytyn?
Seuraava artikkeliNeil Robertson oli omaa luokkaansa finaalissa – vei Mastersin mestaruuden