Finaali: Neil Robertson – Ronnie O’Sullivan – onko legenda jälleen omaa luokkaansa?

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Tour Championship huipentuu lauantain ja sunnuntain aikana, kun Neil Robertson ja Ronnie O’Sullivan iskevät yhteen klo 21:00 alkavassa finaalissa. Tässä ilmainen snooker live stream!

Kaksikolle finaalikohtaaminen ei ole suinkaan ensimmäinen tälle kuukaudelle, sillä miehet kohtasivat myös Players Championshipin finaalissa. Tuolloin The Rocket oli vahvempi selvin numeroin 10-4. Nyt Robertson saa loistavan paikan revanssiin, vaikkakin voittaminen saattaa olla entistä hankalampaa.

Nimittäin O’Sullivan nappasi henkisesti suuren voiton välierässä, kun legenda nousi hurjalta takamatkalta 10-9-voittoon Judd Trumpista.

Mainos:

Robertson on edellisen kerran voittanut O’Sullivanin vuoden 2017 Hong Kong Mastersin finaalissa. Tämän jälkeen tilille on tullut kolme perättäistä tappiota, joten iso vuori on jälleen kiivettävänä, mikäli australialainen haluaa palata jälleen voittokantaan The Rocketia vastaan.

Finaali näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton snooker live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliNeil Robertson kaatoi Mark Allenin – pääsee hakemaan revanssia Ronnie O’Sullivanista
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan otti kuskin paikan finaalissa – mestaruus ratkeaa tänään