Neil Robertson kohtaa Mastersin avauskierroksella Stephen Maguiren

Ronnie O'Sullivan China Championshipissä Neil Robertson
Kuva: Monique Limbos

Australialainen Neil Robertson on varmasti Judd Trumpin ohella yksi suurimmista voittajasuosikeista tämän vuoden Mastersiin.

Neil Robertson-Stephen Maguire – ilmainen snooker live stream

Mastersissa on kuitenkin vain kovia vastustajia tarjolla, joten helpolla ei Robertson menestykseen Lontoossa kävele. Australialaispelaaja saa heti avauskierroksella vastaansa Stephen Maguiren, joka on maailmanlistalla sijalla 15.

Robertsonin pitäisi pystyä nappaamaan voitto, mikäli mies pystyy pelaamaan omalla tasollaan. Mastersin avauspäivä kuitenkin osoitti, että yllätyksiä tulee, joten luvassa on varmasti tiistainakin jännittävät koitokset.

Mainos:

Robertsonin ja Maguiren välinen vääntö alkaa klo 15:00. Ilta huipentuu Mark Allenin ja David Gilbertin väliseen otteluun, joka on ohjelmassa klo 21:00.

The Mastersia pääsee tutusti seuraamaan ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. The Mastersin otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMasters käynnistyi isoilla yllätyksillä – Ding Junhui ja Mark Selby tippuivat heti kärkeen
Seuraava artikkeliPatrik Tiihonen kärsi toisen tappion – jatkopaikka lohkosta jäi haaveeksi