Neil Robertson teki uransa 700. centuryn – vasta neljäs pelaaja historiassa

Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Australialainen Neil Robertson rikkoi hurjan rajapyykin keskiviikkona, kun miehestä tuli vasta neljäs 700. centuryn rajan rikkonut pelaaja.

Robertson paukutti 700. centuryn heti avausfreimissä Mark Joycea vastaan, kun tuloksena oli 135 pisteen breikki. Australialaispelaaja voitti lopulta ottelun numeroin 4-2 ja jatkoi suorastaan mykistävää virettään. Edellisessä kolmessa turnauksessa finaaliin selvinnyt Robertson ei paljon ole hätkähtänyt otteluruuhkasta, vaan Welsh Openissakin on tullut tilille jo kaksi voittoa.

Robertsonin voittokulku joutuu seuraavaksi koetukselle torstaina, kun vastaan asettuu thaimaalainen Noppon Saengkham.

Mainos:

Sadan pisteen breikeissä kärkipaikkaa pitää hallussaan Ronnie O’Sullivan, jonka tilillä on hurjat 1040 sadan breikkiä. Toisena on John Higgins 784 kappaleella ja puolestaan 3. sijaa pitää hallussaan Stephen Hendry lukemalla 775. Ei kauaakaan, kun saadaan viides yli 700 centurya tehnyt pelaaja, sillä maailmanlistan ykkösenä olevalla Judd Trumpilla on tällä hetkellä 688 sadan breikkiä.

Neil Robertson ja uran 700:s century


Pelaajat:
Turnaukset: