Snookerin UK Championshipin yllätykset jatkuvat – nyt turnauksesta tippui Neil Robertson

snookerin Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin UK Championshipiä on leimannut tänä vuonna suuret yllätykset, jotka saivat jatkoa keskiviikkona, kun Neil Robertson tippui tylysti ulos turnauksesta.

Tähän mennessä turnauksesta on lähtenyt lauluun jo muun muassa Judd Trump, Shaun Murphy ja Kyren Wilson. Nyt tuohon joukkoon liittyi Robertson, joka oli täysin vailla mahdollisuuksia Yan Bingtaon käsittelyssä.

Yan Bingtao vei nimiinsä kaikki viisi ensimmäistä freimiä, mikä tarkoitti sitä, että Robertson oli käytännössä mahdottoman urakan edessä. Ottelu oli lähellä päättyä murskaavasti 6-0, mutta australialainen onnistui vielä herättelemään voittohaaveitaan eloon, kun mies nousi neljän snookerin takaa voittoon ja kavensi lukemiksi 5-1.

Mainos:

Kiinalainen kuitenkin lopetti pyristelyn lyhyeen, sillä ottelun loppunumerot kirjattiin 6-1. Seuraavalla kierroksella Yan Bingtaon vastustajaksi asettuu John Higgins, joka on pelannut tähän mennessä mainion turnauksen.

Torstaina on ohjelmassa puolestaan Ronnie O’Sullivanin ja Ding Junhuin välinen vääntö, josta on odotettavissa todella mielenkiintoinen. Ohjeet matsin katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Ding Junhui kohtaavat UK Championshipin neljännesvälierissä
Seuraava artikkeliUskomattomat yllätykset jatkuvat – Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby ulos UK Championshipistä!