UK Championshipin finaalista hurja trilleri – Neil Robertson voittoon katkaisufreimissä

snookerin Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

UK Championshipin finaalista tuli odotetun huima näytelmä, sillä Neil Robertson ja Judd Trump joutuivat aina katkaisufreimiin asti.

Jo finaalin ensimmäinen sessio näytti sen, että luvassa on todella tasainen ja pitkä näytelmä. Tauolle lähdettiin nimittäin tasatilanteessa 4-4, joten kaikki ratkaisut jäivät illalle.

Iltasessiossa mentiin hämmästyttävän tasaiseen tahtiin, sillä kumpikaan pelaaja ei pystynyt repimään kahden freimin johtoasemaa.

Mainos:

Ensimmäisen kerran ottelupallosta pääsi nauttimaan Judd Trump, joka siirtyi 9-8-johtoon. Robertson ei kuitenkaan luovuttanut, vaan venytti ottelun katkaisufreimiin.

Katkaisufreimistä saatiinkin sitten kirsikka kakun päälle, sillä voitto oli niin äärimmäisen pienestä kiinni. Trumpilla oli kaikki ainekset nousta mestariksi, kun pöydällä oli enää pinkki ja musta pallo. Maailmanlistan ykkönen ei kuitenkaan onnistunut upottamaan pinkkiä, joten Robertson oli yhden upotuksen päässä mestaruudesta.

Australialainen ei jättänyt mahdollisuuttansa hyödyntämättä, vaan vaikea pinkki upposi hallitusti sisään ja tuloksena oli uran kolmas UK Championshipin voitto.

Neil Robertson voitti UK Championshipin


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUK Championshipin finaalissa kohtaavat Neil Robertson ja Judd Trump
Seuraava artikkeliScottish Open edennyt puolivälierävaiheeseen – tässä otteluparit