European Masters -finaali: Neil Robertson ja Zhou Yuelong taistelevat tittelistä

Ronnie O'Sullivan China Championshipissä Neil Robertson
Kuva: Monique Limbos

European Mastersin finaali huipentaa kuluvan snookerviikon. Finaalissa nähdään Neil Robertson ja Zhou Yuelong. Tässä live stream otteluun.

Neil Robertson – Zhou Yuelong – ilmainen live stream

Kiinalainen Zhou Yuelong on ensimmäistä kertaa urallaan ranking-turnauksen finaalissa, joten edessä on jännittävä sunnuntai-ilta. Sen sijaan Robertson on tuttu näky finaaleissa, joten ainakaan australialaisen käsi ei tule tutisemaan.

Miehet ovat kohdanneet kertaalleen historian aikana. Tuo tapahtui vuoden 2018 China Openissa, missä Robertson jyräsi vakuuttavaan 6-1-voittoon.

Mainos:

Yuelong on kuitenkin varmasti täynnä itseluottamusta sunnuntain finaalissa, sillä onhan European Mastersissa kaatunut jo muun muassa Mark Williams ja Barry Hawkins. Näin ollen Robertson saa venyä aivan parhaimpaansa, jotta ennakkoluuloton kiinalainen kaatuu.

Finaalia pääsee tutusti seuraamaan ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliThepchaiya Un-Nooh teki upean 146 pisteen breikin – katso video!
Seuraava artikkeliNeil Robertson historiallisen ylivoimainen European Mastersin finaalissa