Norjalainen Kurt Maflin jysäytti yllätyksen – Ronnie O’Sullivan aloitti jäätävällä tavalla

WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Norjalainen Kurt Maflin teki snookerin MM-kisojen ensimmäisen yllätyksen, kun mies pudotti jatkosta otteluun ennakkosuosikkina lähteneen David Gilbertin.

Kurt Maflin sai terävän startin otteluun ja eteni ensimmäisen session jälkeen tauolle numeroin 5-4. Toisen session alussa johtoasema kääntyi takaa-ajoasemaan, kun Gilbert eteni jo hetkellisesti 7-6-johtoon. Norjalainen oli kuitenkin kovassa paikassa terävänä ja tehtaili muun muassa 97 ja 105 pisteen breikit.

Lopulta yllätys sai sinetin, kun Maflin taisteli 18. freimin itselleen ja varmisti otteluvoiton lukemin 10-8.

Ronnie O’Sullivan pelottavassa iskussa

Ennakkoon avauskierroksen mielenkiintoisimmaksi otteluksi kaavailtiin Ronnie O’Sullivanin ja Thepchaiya Un-Noohin välistä kamppailua. Alku kuitenkin osoitti, että luvassa on täysin yksipuolinen näytös. The Rocket takoi palloja sisään hirmuisella prosentilla sisään ja breikit venyivät sen verran pitkiksi, että Un-Noohin ei juurikaan tarvinnut haaveilla erävoitoista.

O’Sullivanin tilille kirjattiin 101, 85, 115, 74, 88, 76 ja 65 pisteen breikit. Se kertonee kaiken siitä, miten hurjassa iskussa legenda oli heti avauskierroksella. Un-Nooh onkin melko tekemättömän paikan edessä, kun toinen ja ratkaiseva sessio käynnistyy maanantaina klo 12:00.

O’Sullivanin ja Un-Noohin välinen ottelu näkyy ilmaiseksi. Lisätiedot lähetyksen katsomiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMM-kisoissa menty täysin suosikkien tahtiin – O’Sullivan kehissä sunnuntaina
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan teki mykistävää historiaa – kaikkien aikojen nopein voitto Cruciblessa