Huippusnooker jatkuu Dplayssa ja Eurosportilla – luvassa Judd Trumpin dominoima turnaus

dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin Northern Ireland Open nähdään Dplayssa ja Eurosportin kanavilla tällä viikolla. Judd Trump on voittanut turnauksen kahtena edeltävänä vuonna.

Dplay ja Eurosport esittävät maanantaista 16.11. alkavan snookerin Northern Ireland Open -ranking-turnauksen – ja sunnuntaina 22.11. on selvillä, onko turnauksen kolmen viime vuoden voittajien nimilista tällainen:

2018: Judd Trump
2019: Judd Trump
2020: Judd Trump

Vuosina 2018 ja 2019 Trump päihitti finaalissa itsensä Ronnie O’Sullivanin. Kummallakin kerralla ottelut päättyivät Trumpin voittoon lukemin 9–7.

Trump on jälleen yksi suosikeista. Maailmanlistan ykkönen on voittanut yhden kauden kolmesta aiemmasta ranking-turnauksesta. Muut voitot ovat menneet Mark Selbylle ja Kyren Wilsonille. Kesällä maailmanmestaruuden vienyt O’Sullivan on osallistunut kuluvalla kaudelle kahteen ranking-turnaukseen, mutta kummallakin kerralla hänen tiensä on tyssännyt jo varhaisessa vaiheessa.

Pandemian vuoksi Northern Ireland Open pelataan Englannin Milton Keyesissä, jossa on käyty myös kaikki muut kauden ranking-turnaukset.

Northern Ireland Open aloittaa samalla Dplayn ja Eurosportin snookerputken. Turnauksesta alkaen suoraa snookeria nähdään yhtä poikkeusta lukuun ottamatta jokaisena päivänä joulukuun 20. päivään saakka.

Northern Ireland Open

16.–22.11. Dplay, Eurosport 1 ja 2, Eurosport Player
20.–22.11. Kutonen alkaen klo 21 (puolivälierä, välierä ja finaalin 2. sessio)

Selostus: Aki Kauppinen ja Ville Pasanen

Loppuvuoden muut turnaukset

UK Championship
28.11.–6.12. (karsinnat 23.–26.11.)

Scottish Open
7.–13.12.

World GP
14.–20.12.

Turnauslähetyksiä Dplayssa sekä Eurosportin kanavilla.


Turnaukset: