Loppuvuoden viimeinen turnaus huipentuu – Onko Judd Trump kuningas sunnuntaina?

Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snooker-vuosi on lähestymässä päätöstä, sillä sunnuntaina on edessä kuluvan vuoden viimeisen turnauksen finaali, jossa kohtaavat Judd Trump ja Jack Lisowski.

Trump on ollut läpi syksyn jälleen totutun kovassa kunnossa ja turnaukset ovat lähes järjestäen päättyneet finaaliin, tai ainakin välieräpaikkaan. Nyt edessä on jälleen kerran finaali, jossa vastaan asettuu miehen hyvä ystävä Jack Lisowski, joka metsästää edelleen uransa ensimmäistä ranking-voittoa.

Lisowski ja Trump ovat jo nuoresta pitäen olleet otsikoissa, sillä molemmista povattiin todellisia supertähtiä lajille. Judd Trump on tuohon huutoon vastannut, mutta Lisowski ei ole päässyt sille tasolle, jota mieheltä oli lupa odottaa. Olisiko nyt luvassa jopa koko uran käännekohta, mikäli apina tippuu hartioilta ja tilille kilahtaa uran ensimmäinen ranking-voitto.

Ainakaan hienompaa finaalia mies ei voisi toivoa, sillä vastassa on maailmanlistan ykkönen, joka on vuosien varrella ollut myös Lisowskin kämppiksenä.

Nautitaan vielä kerran tälle vuodella snookerista! Urheilufanien ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, vaikka snooker jää pienelle tauolle, sillä joulun jälkeen käynnistyy jääkiekon U20 MM-kisat.

Trumpin ja Lisowskin välinen finaali näkyy ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Ohjeet matsin katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset: